Plasol förstärker och vässar till organisationen!

26 januari 2021

Vi välkomnar med stor glädje vår nya medarbetare Birgitta Lillevang. Birgitta kommer att arbeta med teknisk försäljning av Plasols breda utbud.
Att Birgitta väljer att arbeta hos oss är vi mycket glada för. Hennes långa erfarenhet av konstruktionsplaster och breda kontaktnät kommer väl till pass på en växande marknad.
Varmt välkommen till Plasol Birgitta!

 

Skärbrädor från Plasol!

8 juli 2020

Vi levererar professionella skärbrädor till charkuterister, fiskhandlare, jaktlag, restauranger, slakterier, storkök och privatpersoner m.fl. Vi lagerför brädor i ett antal standardmått men kan erbjuda ett mycket brett sortiment i specialanpassade dimensioner. Den ena bilden visar ett specialbeställt slaktarblock på dryga 12 kg. Förutom skärbrädor erbjuder vi över tio olika typer av material för användning i kontakt med livsmedel i form av glidlister, transportrullar och beklädnader m.m. Samtliga produkter i vårt utbud är livsmedelsgodkända i enlighet med europeiska förordningen; EG nr 10/2011. Marknaden är tyvärr översvämmad av produkter som inte är det.
Välkomna!

 

Nu lägger vi upp Oilon på vårt lager!

20 maj 2020

Då efterfrågan ökar kraftigt har vi beslutat att lagerhålla Oilon hos oss i Stenkullen. I och med detta reduceras ledtiderna rejält från order till leverans.

 

Plasol utökar sortimentet med hela Matrox-serien!

27 November 2019

Plasol kan nu marknadsföra hela sortimentet av materialet Matrox och medföljande tillbehör. Materialen passar utmärkt till att optimera hanteringen av alla slags bulkmaterial med bättre utbyte och minskade underhållskostnader som följd. Materialen är oerhört stryktåliga med extremt låg friktionskoefficient, låg fuktupptagning och beständig mot organiska lösningsmedel och syror.

Områden för Matrox-serien är främst inom gruvindustri, processindustri och transport.

Lämpliga material är ex gips, järnmalm, kalksten, kemiska pulver, kol, koppar, nickel och träflis.

Typiska applikationer är ex järnvägsvagnar, lastbilsflak, omlastningar, skopor, silos, skruvar, stup och rännor.

Plasol levererar hastighet!

16 Januari 2020

Ett av Plasols teknikområden är gruvindustrin med applikationer som godsvagnar, fordon, rännor, silos, trattar m.m. Bilderna visar hur en av våra samarbetspartners, Koskullskulle Industrimek AB i Gällivare bygger en spillränna klädd med materialet PE HD1000 som är ett material med mycket hög slitstyrka och nötningsbeständighet. Materialet bearbetas och förses med urfrästa spår för att få den vikning som krävs för att passa rännans form. Resultatet blir en snabbare och därmed effektivare produktion jämfört med en ren metallkonstruktion.

Ny hemsida!

23 Augusti 2019

Vi har nu lanserat vår nya hemsida som presenterar alla områden vi verkar inom.

En hel del bilder återstår att justera men dom kommer bytas ut efter hand.

Välkomna!

to top button